Rörinspektion i Stockholm främjar turism 

Muséer, köpcentra, teatrar och idrottsanläggningar har många besökare. Det krävs regelbunden rörinspektion i Stockholm för att hålla rörledningarna fräscha. 

Storstadens alla sevärdheter lockar årligen mängder av turister. Offentliga toaletter måste vara i felfritt skick och fräscha för besökare. Därför är det viktigt att det återkommande görs rörinspektion i Stockholm för att undvika avloppsstopp, översvämning och vattenskador. 

När rören är slitna och går sönder är det stor risk för läckor. Dels innebär det skador på fastigheten, men det är också ett slöseri med vatten som rinner ut okontrollerat. Alla fastighetsägare har skyldighet att låta inspektera rören, för allas trivsel och välmående.

Rörinspektion i god tid 

En rörinspektion i Stockholm ger besked om rörens invändiga skick, och det sparar mycket pengar och olägenheter om man kan åtgärda eventuella småfel innan de ställer till skada. Det finns möjligheter att laga rören utan alltför stora ingrepp, men man måste vara ute i god tid. 

Hotellgäster och turister förväntar sig att toalett och avlopp i badrummet ska fungera oklanderligt. Exempelvis biograferna, de stora butikerna och restaurangerna har kundtoaletter som ska vara i toppskick. Det krävs professionell översyn. 

Smidig rörinspektion i Stockholm 

Med ny teknik vid rörinspektion i Stockholm kan man snabbt få fram en ritning på datorn på hur avloppsrören är dragna i en fastighet. Man skickar ner en kamera som tar bilder, och man kan också se precis hur rören ser ut inuti. Fastighetsägaren får då kvalificerad proffshjälp och rådgivning från en certifierad inspektör. 

Så småningom behöver kanske stambyte göras, och det sker inför en kommande renovering. Annars kan man gå in precis där det behövs och byta ut skadade rördelar eller rensa rören från beläggningar. En ny plastfilm kan sprutas in på rörväggarna, så kallad relining. Då ökar rörens livslängd och stambyte kan skjutas upp i många år. Alla åtgärder avgörs från fall till fall.