Vackert och beständigt

Från räcken till ljuskronor. Bruksartiklar till konst. Inne och ute. Smide är ett sätt att behandla metall, och har många användningsområden. Resultatet blir både vackert och hållbart.

Inom många områden i hemmet kan du välja mellan olika sorters material. Det mest tåliga och hållbara valet är smide; ett material som du dessutom kan forma precis som du vill. Eller ja, kanske är det inte just du som är kunnig inom området. Då kan du anlita specialister på smide i Stockholm, och låta dem skapa det du önskar dig. I stort sett kan skapandet ske utan begränsning. Du kan exempelvis få ett smidesräcke till huvudentrén, där det står ditt gatunummer eller husets namn. Om du bor på en gård eller i en villa, som har ett namn, kan det vara riktigt snyggt och speciellt. Du kan även följa upp med en hållare till brevlådan i samma tema.

Gå loss på designen

I en stad som Stockholm kan det vara svårt att sticka ut. Men om du tänker till kan du säkert hitta något som skulle göra ditt hem unikt. Det behöver inte innebära att du släpper alla spärrar, men att du tänker utanför lådan. Resultatet kan bli mycket smakfullt och dessutom funktionellt. Med smide som material kan du till exempel låta göra en vacker grind eller port till din trädgård. Lägg till vackra ljushållare som står i rabatten, infattningar till räcket på trädäcket och amplar till hängande växter, så har du skapat något hållbart, beständigt, funktionellt och mycket vackert!