Hantverkare i Stockholm och totalentreprenad

Om du ska renovera kök eller badrum, behöver olika yrkesmän engageras. Låt en firma som har hantverkare i Stockholm lämna offert på det totala projektet.

Du och din fru har sålt en bostadsrätt och funnit ert drömhus strax utanför Stockholm. Köpeskillingen och vinsten på er bostadsrätt var betydande, men ni behöver pengarna. För att ert drömhus ska bli beboeligt behövs det nämligen ett omfattande renoveringsarbete. Inte nog med att ni måste byta ut samtliga hushållsapparater. Köket och badrummet måste byggas om för att uppnå modern standard.

“Jag tror att vi tagit oss vatten över huvudet med det här kråkslottet”, säger din fru. “Du är ju ingen byggare och för att få ordning på huset måste vi engagera rörmokare, snickare och elektriker”, fortsätter hon. “Måla och tapetsera kan vi förstås göra själva”, säger du för att muntra upp stämningen.

Offert från en firma med hantverkare

Att måla invändigt och tapetsera kan ni kanske göra själva. Men varför inte låta en firma med hantverkare i Stockholm lämna offert på hela projektet? Om ni lägger ut hela arbetet kommer firman att samordna alla insatser av de olika hantverkarna på ett systematiskt sätt. Elektriker och rörmokare kommer exempelvis inte att springa i vägen för varandra.

Du kontaktar en firma som har erfarna hantverkare i Stockholm. En representant från firman kommer på besök för att kunna bedöma projektets omfattning och för att räkna på det. Efter en vecka lämnar firman en offert som inkluderar rotavdrag som ger rätt till avdrag i den kommande deklarationen.