Åk till Gröna Lund och låt målaren fixa fasaden

Då var helgen över och du har inte hunnit ge dig på fasaden nu heller. Det går en ilning i magen när du tänker på hur du kommer att få tillbringa din semester med målning. Men det finns alternativ.

Du ser hur dina barns ögon nästan tårfylls när du berättar hur du måste tillbringa första veckan på semestern med en målarpensel. Ni har verkligen sett fram emot att få en lat och mysig semester tillsammans. Långt ifrån dagens hämta och lämna. Och lika långt ifrån alla aktiviteter och tider att passa. Bara familjen och det ni har lust till för dagen.

När du tar upp det med din granne vid ett samtal över häcken får du ett bättre förslag. För förra året valde de att anlita en målare i Stockholm som är extra duktig på fasadmålning. Det var billigare än du trodde och dessutom gick det både snabbt och blev bra. Sagt och gjort, du går direkt in och slår en signal för att boka en fasadmålning till skenet av dina barns leende ögon.

Din lediga tid är viktig

Idag är det viktigare än någonsin att ta vara på din lediga tid. Samhället är stressigt med tider att passa, ständigt plingande telefoner och en yta som många försöker upprätthålla. Därför är det mycket viktigt att du lär dig att delegera och välja vad du ska lägga din dyrbara tid på. Barnen blir inte yngre och du får inte tillbaka den gångna tiden.