Dränering i Stockholm är en investering

Vattenskador på en fastighet kan bli omfattande och skada både inredning och husgrund men om man genomför en riktig dränering i Stockholm så behöver man inte oroa sig när höstregnen kommer.

Det är alltid roligare att investera i något som syns. Att måla om sitt hus eller bygga till är kul och man ser resultatet omgående. Men så finns det de där investeringarna som går på djupet och som inte syns, men de märks. Har man dålig avrinning av vatten vid sin fastighet eller i sin trädgård kan så mycket bli förstört.

Vatten är levande och det kan ändra sitt sätt att rinna. Kanske har man inte haft problem från början, men det har börjat synas förändringar. Misstänker man att det kan vara dålig avrinning så är det bästa att anlita en etablerad firma som kan utföra dränering på ett seriöst och grundligt sätt.

Dränering är inte bara att börja gräva …

Anlitar man en certifierad firma att göra jobbet så kommer de först ut och tittar på fastigheten. De dokumenterar och undersöker både hus och mark med värmekamera för att se om det redan uppkommit skador. Man gör mätningar och planerar sedan för en lyckad dränering.

Företaget lämnar en kostnadsfri offert där alla priser är fasta, inget tillkommer. Som privatperson har man dessutom möjlighet att få ROT-avdrag vilket gör att man kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden.

När arbetet är klart får man fotodokumentation på det som utförts och en garantisedel. Höstregnen kan komma och man vet att vattnet rinner bort. Läs mer om dränering på denna sajt: stockholmdränering.se